Favourite Place
Lovely Relaxed Atmosphere of the Winery Gives You a Positive.
Cras sodales luctus arcu, ac placerat nunc sagittis a. In at turpis ac nibh luctus sagittis in ut est. Proin sed mi vitae velit convallis gravida imperdiet eu mauris. Maecenas vehicula quam vel urna pulvinar, quis faucibus quam pellentesque. Sed vitae pellentesque velit. Etiam nec ornare tortor.



Enoteca
Ogni bottiglia di vino ha una storia che merita di essere raccontata.
La cantina è il gioiello che contraddistingue l’Enogastronomia Baggio.
Oltre 1800 etichette di vini presenti, la selezione di champagne e vini frizzanti (oltre 120 etichette), con Rhum, Whisky e gli Armagnac millesimati, sono frutto della ricerca di quasi cinquant’anni di lavoro della Famiglia Baggio.
Oltre 1800 etichette di vini presenti, la selezione di champagne e vini frizzanti (oltre 120 etichette), con Rhum, Whisky e gli Armagnac millesimati, sono frutto della ricerca di quasi cinquant’anni di lavoro della Famiglia Baggio.
Our Wines
We make wine with a thought of our customers, therefore the team...
Pressing is the act of applying pressure to grapes or pomace in order to separate juice or wine from grapes and grape skins. Pressing is not always a necessary act in winemaking; if grapes are crushed there is a considerable amount of juice immediately liberated (called free-run juice) that can be used for vinification. Typically this free-run juice is of a higher quality than the press juice.